כיצד לבטל תוכנית מנוי
מדריך שלב אחר שלב לביטול מנוי שירות ה-Awareness שלך דרך האפליקציה או App Store/Google Play
אם אתה מחפש לבטל את שירות המנוי שלך, תוכל לעקוב אחר השלבים לביטול המנוי שלך. אנא עקוב אחר הנחיות אלה בהתאם למכשיר שבו אתה משתמש.
מדריך זה ילווה אותך דרך:
- כיצד לגשת ולנהל את המנויים הנוכחיים שלך
- שלבים לביטול המנוי שלך דרך האפליקציה
- שיטה חלופית: ביטול דרך App Store או Google Play
- שאלות נפוצות
כיצד לגשת ולנהל את המנויים הנוכחיים שלך
כדי לצפות ולנהל את המנויים שלך, אנא עקוב אחר השלבים הבאים:
- פתח את האפליקציה.
- הקש על עמוד ה-"User", לאחר מכן בחר "Awareness" כדי לנווט לעמוד "My Service".
- בעמוד "My Service", בחר "Manage" כדי לעבור לעמוד "Manage Subscription", שם כל המנויים הנוכחיים שלך רשומים.
שלבים לביטול המנוי שלך דרך האפליקציה
תוכל לבטל את המנוי שלך ישירות דרך האפליקציה על ידי ביצוע השלבים הבאים:
- בעמוד "Manage Subscription", הקש על "Cancel Subscription".
- אשר את החלטתך על ידי בחירת "Still Cancel".
- בחר סיבה לביטול מהאפשרויות שסופקו.
- הקש על "Submit and Cancel" כדי להתחיל את הביטול.
למשתמשי iOS: לאחר שתשלח את הביטול באפליקציה שלנו, תופנה ל-App Store. עקוב אחר השלבים הבאים כדי להשלים את הביטול:
- הקש על סמל הפרופיל שלך בחלק העליון של המסך.
- הקש על "Subscriptions".
- בחר את המנוי שברצונך לבטל.
- הקש על "Cancel Subscription" ואשר את בחירתך כדי לסיים את הביטול.
למשתמשי Google: הביטול מתחיל ישירות באפליקציה שלנו. אנא אפשר 1-2 דקות למערכת לעבד את בקשת הביטול שלך. לאחר ביצוע הביטול, אנא בדוק את סטטוס המנוי כדי לאשר שהביטול הושלם. נווט ל-User > Awareness > My Service > Manage Subscriptions וודא שכפתור "Cancel Subscription" אינו מוצג עוד ליד המנוי שלך.
שיטה חלופית: ביטול דרך App Store או Google Play
אם אתה מעדיף, תוכל גם לבטל את המנוי שלך ישירות דרך App Store או Google Play:
משתמשי iOS (App Store)
- פתח את אפליקציית "Settings" במכשיר ה-iOS שלך, או לחץ על קישור זה כדי לנהל את המנויים שלך ישירות דרך Apple: Manage Apple Subscriptions.
- הקש על ה-Apple ID שלך בחלק העליון של המסך.
- בחר "Subscriptions" כדי לראות רשימה של כל המנויים הנוכחיים שלך.
- מצא את המנוי שברצונך לבטל והקש עליו.
- בחר "Cancel Subscription" ואשר את החלטתך לבטל.
חשוב לפעול לפני מחזור החיוב הבא שלך אם אינך רוצה לחדש את המנוי שלך.
משתמשי Android (Google Play)
- פתח את אפליקציית Google Play Store, או בקר בקישור זה כדי לטפל במנויים שלך ישירות דרך Google Play: Manage Google Play Subscriptions.
- ודא שאתה מחובר עם חשבון Google הנכון.
- הקש על סמל התפריט (שלושה קווים אופקיים), לאחר מכן בחר "Subscriptions".
- אתר את המנוי שאתה מתכוון לבטל ובחר אותו.
- הקש על "Cancel Subscription" ועקוב אחר ההנחיות על המסך כדי לסיים את הביטול.
תהליך זה צריך להיות מושלם גם לפני סוף תקופת החיוב הנוכחית כדי להימנע מחיובי התקופה הבאה.
שאלות נפוצות
כיצד אוכל לאשר שהמנוי שלי בוטל בהצלחה?
אם אין כפתור Cancel או שאתה רואה הודעת תפוגה בטקסט אדום, המנוי כבר בוטל.
- באפליקציה שלנו: נווט ל-User > Awareness > My Service > Manage Subscriptions.
- למשתמשי iOS (App Store): עבור ל-Settings > [your name] > Subscriptions.
- למשתמשי Android (Google Play): פתח את Google Play Store והקש על Menu > Subscriptions.
מה קורה לאחר שאני מבטל?
ברגע שתבטל, המנוי שלך יפסיק להתחדש בסוף מחזור החיוב הנוכחי שלך. תמשיך לקבל גישה לכל השירותים במנוי עד סוף אותו מחזור.
אילו תכונות אאבד לאחר ביטול המנוי שלי?
לאחר ביטול המנוי שלך, תאבד גישה לתכונות הפרימיום הקשורות אליו. אלה כוללים אחסון ענן מורחב, התראה חכמה מתקדמת, אזורי פעילות מותאמים אישית ואורך הקלטה ארוך יותר. שינויים אלה ייכנסו לתוקף בסוף מחזור החיוב הנוכחי שלך, מה שמאפשר לך להמשיך להשתמש בתכונות עד אז.
האם עדיין תהיה לי גישה לתכונות הפרימיום של האפליקציה לאחר ביטול המנוי שלי?
אם תבטל את מנוי החידוש האוטומטי שלך, הגישה שלך לתכונות הפרימיום של האפליקציה תישאר פעילה עד סוף תקופת החיוב הנוכחית. לאחר מכן, המנוי כבר לא יתחדש, והגישה שלך לתכונות פרימיום תופסק. עם זאת, עדיין תוכל להשתמש בתכונות והתוכן החינמיים של האפליקציה.
זקוק לסיוע?
אם אתה נתקל בבעיות כלשהן במהלך תהליך הביטול, אנו ממליצים לך ליצור קשר עם תמיכת Apple Pay או Google Pay לקבלת סיוע. אם אתה זקוק לעזרה נוספת, אל תהסס ליצור קשר עם צוות התמיכה שלנו. אנחנו כאן כדי לעזור!
אם יש לך חששות או בעיות כלשהן, תוכל לשלוח משוב באפליקציה כדי לקבל סיוע טכני נוסף.
תיעוד VicoHome