Kullanıcılar nasıl kaldırılır veya paylaşım nasıl durdurulur?
Kameranızdan paylaşılan kullanıcıları nasıl kaldıracağınızı öğrenin
Bir kameranın yöneticisiyseniz, başka bir kullanıcının (örneğin, ailenizin) kameraya erişip erişemeyeceği üzerinde tam kontrole sahip olursunuz. Kameranıza erişimi zaten paylaştığınız bir kullanıcıyı kaldırmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1 Uygulamayı açın
Adım 2 Kameranın Paylaş simgesine (
) dokunun

Adım 3 Paylaşılan kullanıcının hesabını sola kaydırın ve Sil düğmesini göreceksiniz

Adım 4 Sil düğmesine dokunun
Ve işlem tamamlandı!
İlgili Makaleler:
Belgeler