כיצד להסיר משתמשים או להפסיק שיתוף?
למד כיצד להסיר משתמשים משותפים מהמצלמה שלך
אם אתה מנהל המצלמה, תהיה לך שליטה מלאה על כך האם למשתמש אחר (למשל, המשפחה שלך) יש גישה למצלמה. אם אתה רוצה להסיר משתמש שאיתו כבר שיתפת גישה למצלמה שלך, אתה יכול לבצע את השלבים הבאים:
שלב 1 פתח את האפליקציה
שלב 2 הקש על סמל השיתוף של המצלמה (
)

שלב 3 החלק את חשבון המשתמש המשותף שמאלה ותראה כפתור מחק

שלב 4 הקש על כפתור מחק
וזהו!
מאמרים קשורים:
תיעוד VicoHome