Kuinka poistaa käyttäjiä tai lopettaa jakaminen?
Opi poistamaan jaetut käyttäjät kamerastasi
Jos olet kameran ylläpitäjä, sinulla on täysi hallinta siihen, onko toisella käyttäjällä (esim. perheenjäsenelläsi) pääsy kameraan. Jos haluat poistaa käyttäjän, jonka kanssa olet jo jakanut kameran käyttöoikeuden, voit noudattaa seuraavia ohjeita:
Vaihe 1 Avaa sovellus
Vaihe 2 Napauta kameran Jaa-kuvaketta (
)

Vaihe 3 Pyyhkäise jaetun käyttäjän tiliä vasemmalle ja näet Poista-painikkeen

Vaihe 4 Napauta Poista-painiketta
Ja olet valmis!
Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Dokumentaatio