Mitkä ovat jaettujen käyttäjien oikeudet?
Opi mitä jaetut käyttäjät voivat ja eivät voi tehdä kameran kanssa
Jaetut käyttäjät saavat katsoa suoraa lähetystä, toistaa pilvitallenteita sovelluksen Kirjastossa ja vastaanottaa ilmoituksia, kun kamera havaitsee liikettä.
Jos ylläpitäjä asettaa SD-kortin kameraan, jaettu käyttäjä voi myös käyttää SD-kortilla olevia varmuuskopiovideoita.
Jaetut käyttäjät eivät saa hallita kameran asetuksia, kuten ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä liikkeentunnistusta ja ilmoituksia, muuttaa valo- ja ääniasetuksia tai poistaa pilvitallenteita.
Ylläpitäjä voi kuitenkin antaa jaetuille käyttäjille enemmän asetusoikeuksia tulevissa päivityksissä. Pysy kuulolla!
Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Dokumentaatio