Voiko kaksi tai useampi henkilö olla kirjautuneena samanaikaisesti?
Opi tilin kirjautumisrajoituksista ja kameran käyttöoikeuden jakamisesta
Yksityisyyden suojaamiseksi ja tilin turvallisuuden vuoksi yksi tili voi olla kirjautuneena vain yhteen puhelimeen kerrallaan. Jos sama tili kirjautuu toisella laitteella, se pakotetaan kirjautumaan ulos ensimmäiseltä laitteelta.
Kuitenkin, jos haluat käyttää kameraasi kahdella tai useammalla laitteella, voit saavuttaa tämän jakamalla kameran.
Huomautukset:
- Vain päätili, jolle kamerat on määritetty, voi jakaa kameransa muiden laitteiden tai henkilöiden kanssa.
- Varmista, että jaettu käyttäjä on rekisteröitynyt ja kirjautunut sovellukseen ensin.
- Varmista, että jaettu käyttäjä on samassa kirjautumisympäristössä/maassa kuin päätilisi (omistaja).
Aiheeseen liittyvä artikkeli:
Dokumentaatio