Jak usunąć użytkowników lub zatrzymać udostępnianie?
Dowiedz się, jak usunąć udostępnionych użytkowników z kamery
Jeśli jesteś administratorem kamery, masz pełną kontrolę nad tym, czy inny użytkownik (np. członek rodziny) ma dostęp do kamery. Jeśli chcesz usunąć użytkownika, któremu już udostępniłeś dostęp do kamery, możesz wykonać następujące kroki:
Krok 1 Otwórz aplikację
Krok 2 Dotknij ikony Udostępnij kamery (
)

Krok 3 Przesuń konto udostępnionego użytkownika w lewo, a zobaczysz przycisk Usuń

Krok 4 Dotknij przycisku Usuń
I gotowe!
Powiązane artykuły:
Dokumentacja VicoHome