Czy dwie lub więcej osób może być zalogowanych jednocześnie?
Dowiedz się o ograniczeniach logowania do konta i jak udostępniać dostęp do kamery
W celu ochrony prywatności i bezpieczeństwa konta jedno konto może być zalogowane tylko na jednym telefonie jednocześnie. Jeśli to samo konto zostanie zalogowane na drugim urządzeniu, zostanie wymuszone wylogowanie na pierwszym urządzeniu.
Jednakże, jeśli chcesz uzyskać dostęp do swojej kamery na dwóch lub więcej urządzeniach, możesz to osiągnąć, udostępniając kamerę.
Uwagi:
- Tylko główne konto, na którym skonfigurowano kamery, ma prawo udostępniać swoją kamerę innym urządzeniom lub osobom.
- Upewnij się, że udostępniony użytkownik najpierw zarejestrował się i zalogował do aplikacji.
- Upewnij się, że udostępniony użytkownik znajduje się w tym samym środowisku logowania/kraju co Twoje główne konto (właściciel).
Powiązany artykuł:
Dokumentacja VicoHome