Jakie uprawnienia mają udostępnieni użytkownicy?
Dowiedz się, co udostępnieni użytkownicy mogą, a czego nie mogą robić z Twoją kamerą
Udostępnieni użytkownicy mogą oglądać transmisję na żywo, odtwarzać nagrania w chmurze w bibliotece aplikacji oraz otrzymywać powiadomienia, gdy kamera wykryje ruch.
Jeśli administrator włoży kartę SD do kamery, udostępniony użytkownik będzie mógł również uzyskać dostęp do kopii zapasowych wideo na karcie SD.
Udostępnieni użytkownicy nie mogą zarządzać ustawieniami kamery, takimi jak włączanie lub wyłączanie wykrywania ruchu i powiadomień, zmiana ustawień oświetlenia i dźwięku lub usuwanie nagrań w chmurze.
Jednak administrator będzie mógł nadać udostępnionym użytkownikom więcej uprawnień do ustawień w przyszłych aktualizacjach. Bądźcie na bieżąco!
Powiązane artykuły:
Dokumentacja VicoHome