Jak odstranit uživatele nebo zastavit sdílení?
Zjistěte, jak odstranit sdílené uživatele z vaší kamery
Pokud jste správcem kamery, máte plnou kontrolu nad tím, zda má jiný uživatel (např. vaše rodina) přístup ke kameře. Pokud chcete odstranit uživatele, se kterým jste již sdíleli přístup ke kameře, můžete postupovat podle následujících kroků:
Krok 1 Otevřete aplikaci
Krok 2 Klepněte na ikonu Sdílet kamery (
)

Krok 3 Přejeďte účet sdíleného uživatele doleva a uvidíte tlačítko Smazat

Krok 4 Klepněte na tlačítko Smazat
A máte hotovo!
Související články:
Dokumentace VicoHome