Mohou být dva nebo více lidí přihlášeni současně?
Zjistěte více o omezeních přihlášení k účtu a jak sdílet přístup ke kameře
Pro ochranu soukromí a zabezpečení účtu jeden účet může být přihlášen pouze na jednom telefonu současně. Pokud se stejný účet přihlásí na druhém zařízení, bude na prvním zařízení nuceně odhlášen.
Pokud však chcete přistupovat ke své kameře ze dvou nebo více zařízení, můžete toho dosáhnout sdílením kamery.
Poznámky:
- Pouze hlavní účet s nastavenými kamerami má právo sdílet svou kameru s jinými zařízeními nebo lidmi.
- Ujistěte se, že sdílený uživatel se nejprve zaregistroval a přihlásil do aplikace.
- Ujistěte se, že sdílený uživatel je ve stejném přihlašovacím prostředí/zemi jako váš hlavní účet (vlastník).
Související článek:
Dokumentace VicoHome