Jaká jsou oprávnění sdílených uživatelů?
Zjistěte, co sdílení uživatelé mohou a nemohou dělat s vaší kamerou
Sdílení uživatelé mohou sledovat živý přenos, přehrávat cloudové záznamy v knihovně v aplikaci a dostávat oznámení, když kamera detekuje jakýkoli pohyb.
Pokud správce vloží do kamery SD kartu, sdílený uživatel má také přístup k záložním videím na SD kartě.
Sdílení uživatelé nemohou spravovat nastavení kamery, jako je povolení nebo zakázání detekce pohybu a oznámení, změna nastavení světla a zvuku nebo mazání cloudových záznamů.
Správce však bude moci sdíleným uživatelům udělit více oprávnění k nastavení v budoucích aktualizacích. Zůstaňte naladěni!
Související články:
Dokumentace VicoHome